Afbeelding ter illustratie.
Afbeelding ter illustratie. Foto: Reinier Jansen

Werkzaamheden v.d. Marckstraat en Van Heemstraweg Weurt

Algemeen

WEURT - In Weurt vinden de komende weken wegwerkzaamheden plaats. Bij de Pastoor van der Marckstraat en de Van Heemstraweg worden aanpassingen aan de weg gedaan. Maandag 13 juni wordt gestart met de werkzaamheden. Deze duren tot en met woensdag 22 juni 

De werkzaamheden aan de Pastoor van der Marckstraat en Van Heemstraweg in Weurt worden uitgevoerd om dit punt veiliger te maken. Ter plaatse van de aansluiting op het fietspad langs de Van Heemstraweg worden de volgende aanpassingen gedaan:

- Het verlagen van de middengeleider tussen de rijbanen (tussen stoplichten Jonkerstraat en Pastoor van der Marckstraat).
- Het verwijderen van groen en verplaatsbare bloembakken te plaatsen. Dit om de een remmende werking te houden. Obstakels zoals paaltjes uitneembaar maken.

Tussen maandag 13 juni en woensdag 22 juni is het niet mogelijk om via de Van Heemstraweg door de Pastoor van der Marckstraat te fietsen, en andersom. Omfietsen kan via de Kerkstraat, Postkantoorstraat, Laan 1945 en Jonkerstraat, en omgekeerd.

Afgesloten
Op woensdag 6 juli wordt de Van Heemstraweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Men kan dan omrijden via de Westkanaaldijk en de A73. In de Pastoor van der Marckstraat geldt een parkeerverbod. De bussen rijden die dag door de Pastoor van der Marckstraat.

Bij vragen kan men contact opnemen met Tommy Driessen, toezichthouder gemeente Beuningen, via 14 024.