Logo demaasenwaler.nl
Foto: Spectrum

Energiebus in Deest

DEEST - Vorig jaar is de gemeente Druten samen met een aantal Deestenaren begonnen met een onderzoek naar de mogelijkheden om Deest duurzaam te verwarmen. Dit is een onderdeel van Samen aan de Slag in Deest. Het proces gaat deze zomer verder. De volgende stap is om met zo veel mogelijk bewoners in gesprek gaan over warmte en energiebesparing. Daarom staat er deze maand een Energiebus in Deest. Bij deze kleurrijke bus is men welkom om mee te praten over duurzame verwarming én energiebesparing. Om bewoners op weg te helpen krijgen ze daar gratis één product dat helpt bij energie besparen. 

Data
De Energiebus is op de volgende dagen te vinden op het Trefpuntplein in Deest: woensdag 15 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Op dinsdag 28 juni van 16.00 tot 19.00 uur en vrijdag 1 juli van 11.30 tot 14.30 uur staat de bus bij het speeltuintje Lindenpad-Theijsenstraat.

Meer informatie
Voor meer informatie over duurzame warmte en andere onderdelen uit het project Samen aan de Slag in Deest, zie: www.druten.nl/projecten/samen-aan-de-slag-in-deest. Hier vindt u ook een link naar de gratis huisscan.

Meer berichten