Logo demaasenwaler.nl
Natalie van der Aa
Natalie van der Aa (Foto: John van Gelder)

Reguliere kaartverkoop Agora theater van start

DRUTEN  - Morgen start de reguliere kaartverkoop van het Agora theater. 

Het ‘C-woord’ wil Natalie van der Aa, theatermanager van het Agora Theater, liever niet noemen. Maar eerlijk is eerlijk, de pandemie heeft voor het theater ook wat goeds voortgebracht: in de schappen ligt het zeer gevarieerde nieuwe programma 2022/2023.

In de kleurrijke brochure staan bekende namen, maar het programmeurshart van Van der Aa begint echt sneller te kloppen als ze praat over de minder bekende goden. ‘Bezoekers hebben nog weleens de neiging te gaan voor de grote namen, voor wat ze kennen. Ik hoop juist dat ze zich net als ik willen laten verrassen door nieuwe acts. Youp van ‘t Hek is ooit ook zo begonnen. Jonge mensen moet je ook de vlieguren gunnen, en voor jezelf kan het een verrijking zijn. Ik geef de voorzet, de bezoeker mag ‘m inkoppen.’

De zaal van de Bogerd toonde zich in de afgelopen twee jaren erg flexibel. De tribune liet zich vervangen door tafels met stoelen bijvoorbeeld. Dat bracht Van der Aa ertoe een Moordmysterie te boeken. In een combinatie van Cluedo en Escaperoom kunnen teams op zoek gaan naar de moordenaar.

In de moeizame periode maakte ook de meer intieme voorstelling haar opwachting. Bij wijze van experiment boekte Van der Aa een voorstelling voor 1-plussers. ‘Voor die kleintjes moet je niet in de zaal gaan zitten, de afstand tot de artiest is te groot. Dus we zijn uitgeweken naar de bibliotheek, dat was een groot succes! Vandaar ook nu weer twee voorstellingen voor die doelgroep.’ Het najaar is een seizoen geworden waarin vooral de jongeren iets kunnen vinden van hun gading. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 18 juni om 12.00 uur. Meer informatie: www.agoratheater.nl.

Meer berichten