Afbeelding
Foto: avios

Zaterdag 30 april: Benefietwedstrijd Druten vs. West Maas en Waal

Algemeen

MAASBOMMEL - Voetbalclubs uit heel Maas en Waal bundelen zaterdag 30 april de krachten om geld in te zamelen voor het goede doel; Stichting Van Overleven Naar Leven. Tijdens deze benefietwedstrijd nemen afgevaardigden van alle clubs het tegen elkaar op in een 11 tegen 11 wedstrijd. De benefietwedstrijd vindt plaats op het sportpark van v.v. DBV. De aftrap is om 17.00 uur.

In deze bijzondere wedstrijd spelen de gelegenheidsteams FC WMW en FC Druten tegen elkaar. Voetballers van v.v. Aquila, Unitas’28, sv Leones, SCP, Scd’33, Dio’30, Victoria ‘25 en Aac-Olympia maken hun opwachting. FC Druten zal gecoacht worden door Arno Heiming en Antoon Van de Logt. FC West Maas en Waal door Co van Gelder en Peter Gremmen. De wedstrijd staat onder leiding van de het neutrale KNVB trio: Richard Kroesen, Buuf Johan en Emiel Reuver.

Vanaf 16.00 spelen de JO8 en JO10 van AVIOS/DBV een voorwedstrijd op het sportpark in Maasbommel.

De entree bedraagt 3 euro. Het entreegeld en een deel van de opbrengst van de consumpties zal ten goede komen aan de stichting van Jaël Tijnagel, die is opgericht om te zorgen dat zij geopereerd kan worden in Barcelona. De benefietwedstrijd begint om 17.00 uur.

Voor meer informatie over de stichting, zie: www.stichtingvanoverlevennaarleven.com.