Slamm 2018
Slamm 2018 Foto: Herman van Beek

Morgen start voorverkoop Wiellawaai

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - De 24e editie van Wiellawaai/Dag van Leeuwen staat dit jaar gepland op 1, 2 en 3 juli.

In het eerste weekend van juli barst het feest als vanouds weer los in Beneden-Leeuwen. De organisatie heeft weer een geweldige line-up geregeld voor dit muziekspektakel.
Op vrijdag 1 juli trapt DJ Ronn Laam de avond af, gevolgd door een optreden van Frans Duijts. Daarna treden de Daredevils op, bekend van The Voice of Holland, team Waylon. Als laatste zal het feestduo PartyfrieX de feesttent op zijn kop zetten. DJ Ronn Laam zal de avond ook weer afsluiten.

Op zaterdag 2 juli spat de energie van het podium met de Millstreet band. Jannes, welbekend bij Wiellawaai gasten, zal een feestje bouwen met het publiek. Last but not least zal Tino Martin met zijn Nederlandse toppers van de partij zijn. Dj Mike sluit de avond af. Beide avonden starten om 20.30 uur.
Tickets zijn vanaf zaterdag 7 mei online te bestellen via www.dagvanleeuwen.nl of te koop bij de voorverkoopadressen Feestwinkel van Beuningen in Beneden-Leeuwen, Primera in Druten en tankstation Croonen in Afferden. In de voorverkoop zijn de prijzen voor vrijdag 20 euro, zaterdag 22 euro en een combikaart is 40 euro.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.dagvanleeuwen.nl, of volg de Dag van Leeuwen op Facebook en Instagram.