Afbeelding
Foto: Stichting Historie Wamel

Film-fotoavond Stichting Historie Wamel

Algemeen

WAMEL - Zoals in bijgaande foto te zien uit 1967 met Karel en Ellie van Rossum uit de Kasteelstraat 4 zijn er op zaterdag 30 April meer dan 300 foto’s uit die periode te bewonderen op een film- en foto avond in het Vrijetijdscentrum in Wamel.

De Stichting Historie Wamel heeft na een onderbreking van 2 jaar door corona haar activiteiten ook weer opgepakt. Zo is er op zaterdagavond 30 april vanaf 19.30 uur en telkens een uur later de 40 minuten durende film te zien van Wamelse inwoners uit de periode 1967. Ook is er naast de dorpsfilm van Johan Adolfs een fotocollage van inwoners uit die tijd te bekijken waarop ook te zien is wie de mensen allemaal zijn. Zeer interessant vooral ook voor de huidige oudere inwoners en overige belangstellenden. 

De film wordt drie keer vertoond, om 19.30, 20.30 en 21.30 uur met telkens een in- en uitloop van 10 minuten. Tijdens de film is de filmzaal niet toegankelijk. De entree is gratis en er kunnen telkens een beperkt aantal mensen naar de film kijken (vol = vol) Donateurs en begunstigers, dorpsgenoten én ook oud Wamelnaren buiten Wamel zijn van harte welkom op deze avond. 

Komend weekend komt ook weer de Nieuwsbrief van SHW uit, kortom er is weer leven in de brouwerij. Voor meer info over de Stichting Historie Wamel kun je zaterdagavond ook één van de bestuursleden of vrijwilligers aanklampen