Afbeelding
Foto: Eric Scholten

Puzzeltocht museum Tweestromenland

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Museum Tweestromenland bestaat 35 jaar. Om die reden heeft het museum een puzzeltocht uitgezet in het centrum van Beneden-Leeuwen. Iedereen kan hier aan meedoen, en voor de winnaars zijn er leuke prijzen.

In 1986 startte museum Tweestromenland in het gemeentehuis van Maasbommel. De collectie nam echter toe, waardoor het museum uit haar jasje groeide. In 1994 verhuisde het museum naar het leegstaande klooster Sint Elisabeth in Beneden-Leeuwen, waar het nog altijd gevestigd is. 

Om het 35-jarig jubileum te vieren heeft het museum een puzzeltocht uitgezet langs tien winkels in Beneden-Leeuwen. In hun etalages liggen tien voorwerpen uit het depot van het museum met daarbij het logo. Het is de bedoeling dat men de tien voorwerpen zoekt en opschrijft in welke winkels de voorwerpen te zien zijn en welke voorwerpen het betreft of waarvoor deze zijn gebruikt.

Noteer daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en stop het briefje in de brievenbus van het museum, aan de Pastoor Zijlmansstraat 3 in Beneden-Leeuwen. Inzendingen moeten vóór 20 april binnen zijn.