Repetities musical Maas en Waal
Repetities musical Maas en Waal Foto: Monique Leijen

Start kaartverkoop ‘de Grimas achter de Kamerjas’

Algemeen

MAAS EN WAAL - Hoewel de productie van ‘De Grimas achter de Kamerjas’ pas in september op de planken komt, zijn de repetities in volle gang. De kaartverkoop start vandaag, zaterdag 2 april.

In totaal doen er 38 spelers mee aan de voorstelling, waarvan elf kinderen. De spelers komen uit de hele regio, van Dreumel tot Horssen en van Beuningen tot Tiel. Ook hebben zich inmiddels zo’n vijftig vrijwilligers aangemeld om achter de schermen mee te werken aan de productie.

De voorstelling speelt zich af in 1930 en hoofdpersonage Anna uit Afferden verlaat het Land van Maas en Waal om haar droom te verwezenlijken en komt terecht in het flamboyante theaterleven in Amsterdam. ‘De Grimas achter de Kamerjas’ is een intrigerend openlucht theaterspektakel over het naleven van je eigen dromen in de tijdsgeest van het bewogen leven van theater coryfeeën als Fien de la Mar en Lou Bandy.

Kaartverkoop
De voorstellingen zijn op 2, 3, 4, 9, 10 en 11 september in Afferden. De kaartverkoop start zaterdag 2 april via www.musicalmaasenwaal.nl.

Repetities musical Maas en Waal