Joost Kooijmans, en de uitbaters van d'n Hoedner, Leo en Bianca Vos.
Joost Kooijmans, en de uitbaters van d'n Hoedner, Leo en Bianca Vos. Foto: Henk van Coolwijk

Vierde editie Voorjaarsmarkt Dreumel

Algemeen

DREUMEL - MFA D’n Hoender is op zondag 3 april  het decor voor een gezellige Voorjaarsmarkt. In en rond het gebouw zijn meer dan 100 kramen opgesteld. Ook is er live muziek en zijn er kinderattracties. ‘Uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens’, aldus organisator Joost Kooijmans 

Op de markt is een divers aanbod te vinden. Naast kleding, woonaccessoires, sieraden en handgemaakte producten worden er bloemen en perkplanten aangeboden. Joost laat weten dat bezoekers er geen kramen met dezelfde koopwaar vinden. ‘Er staan weliswaar meerdere stands met bijvoorbeeld kleding of sieraden, maar daarbij is wel gekeken naar de verscheidenheid in producten.’ Zelf staat de Dreumelse ondernemer op de markt met aardbeien en streekproducten. Ook is er een oliebollenkraam aanwezig, een ambachtelijke bakker en iemand die cupcakes maakt. IJsboerderij JoLo verkoopt deze middag ijsjes. Vanaf 13.00 uur zijn er in de kroeg van D’n Hoender optredens van onder andere van Duo Inmost. 

Kinderen
De markt is ook voor kinderen een leuk uitje. Zo zorgt Clown Makkie voor leuke ballonfiguren en is er een draaimolen aanwezig.

Gratis entree
De Voorjaarsmarkt vindt plaats bij MFA d’n Hoender in Dreumel, van 10.30 tot 17.30 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie: Facebook/Voorjaarsmarkt Dreumel 2022.

Afbeelding