Gerard Joling tijdens een eerdere editie van Dag van Leeuwen.
Gerard Joling tijdens een eerdere editie van Dag van Leeuwen. Foto: Herman van Beek

De Dag van Leeuwen en Wiellawaai gaan door

Algemeen

Wiellawaai/Dag van Leeuwen 1, 2 en 3 juli

BENEDEN-LEEUWEN - Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli zal bij de Wiel de 24e editie van de Dag van Leeuwen en Wiellawaai plaatsvinden. Inmiddels is de line-up van artiesten bekend. 

Op vrijdagavond 1 juli gaat Wiellawaai om 20.30 uur van start met topacts Frans Duijts, de Daredevils en Partyfriex. Frans Duijts treedt op met heerlijke meezing-nummers en daarna kun je je opmaken voor de partyband Daredevils, een muzikale blikseminslag van astronomische proporties. De Daredevils deden in 2019 mee aan de Voice of Holland in team Waylon. De avond wordt geopend en afgesloten door dj Ronn Laam.

Zaterdag 2 juli wordt vanaf 20.30 uur de avond gevuld door Millstreet, een energieke, passievolle en enorm gedreven band. Topoptredens deze avond zijn van Tino Martin en Jannes. Deze artiesten zullen een mooie bijdrage leveren aan deze feestavond. Dj Mike zal de avond openen en sluiten.

Dag van Leeuwen
De Dag van Leeuwen staat op zondag 3 juli vanaf 11.00 uur weer in het teken van een hele dag vermaak voor jong en oud. Ooit begonnen als een gewone braderie en nu uitgegroeid tot het Lauws Mertje. Er zijn ongeveer tweehonderd kramen, straattheater, kinderplein en terrasjes bij de diverse podia door heel Beneden-Leeuwen. In de Sportlaan worden weer de Buikschuifkampioenschappen georganiseerd.

Aansluitend is iedereen welkom in de feesttent bij de Wiel voor een spetterend optreden van coverband Slamm. Ook wordt een ouderwets gezellig feestje gebouwd met een optreden van Ronnie Ruysdael. Toegang van de Dag van Leeuwen is gratis.

Meer informatie
Lees meer over de start van voorverkoop op www.dagvanleeuwen.nl of via Facebook of Instagram.