Afbeelding
Foto: de Maas&Waler

Wegwerkzaamheden Heerewaarden

Algemeen

HEEREWAARDEN - In Heerewaarden is begin februari gestart met straatwerkonderhoud. De komende maanden wordt ook asfaltonderhoud uitgevoerd. In mei wordt de openbare verlichting vervangen.

De gemeente Maasdriel gaat in 2022 in de hele gemeente met het straatwerk en asfalt aan de slag. Daarvoor stelde de gemeenteraad eind vorig jaar extra budget vast. Er is gestart in Heerewaarden en Well, en daarna volgen de andere dorpen. Het onderhoud aan de wegen is onderverdeeld in drie onderdelen. Het straatwerkonderhoud, asfaltonderhoud en het vervangen van traditionele verlichting in de openbare verlichting door led verlichting. 

Het straatwerkonderhoud in Heerewaarden duurt tot en met 9 april 2022. De planning van het asfaltonderhoud is nog niet bekend. De openbare verlichting wordt vervangen tussen 17 mei en 21 mei 2022. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de wegen of openbare verlichting is te vinden op de website van gemeente Maasdriel