Tijdens een eerdere vaccinatietour werd gebruik gemaakt van de 'prikbus'.
Tijdens een eerdere vaccinatietour werd gebruik gemaakt van de 'prikbus'. Foto: GGD Gelderland Zuid

GGD op vaccinatietour in Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - De GGD komt op donderdag 24 februari van 12.00 tot 16.00 uur naar buurthuis De Lèghe Polder in Beuningen. Iedereen vanaf 12 jaar* die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen. Ook alle 18+ ers zijn ook welkom voor een boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van een grote regiotour van GGD Gelderland-Zuid. In de maanden februari en maart gaat de GGD met deze tour langs bij veertien gemeenten in Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.

Meer informatie
Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD.  

* Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren.