Uiterwaarden langs de rivier de Waal bij Winssen.
Uiterwaarden langs de rivier de Waal bij Winssen. Foto: Ger Loeffen

Verhalenwedstrijd over buiten

Algemeen

BEUNINGEN - Het Dijkmagazijn Beuningen bestaat 25 jaar. En al die jaren organiseert zij activiteiten om samen buiten te doen. Nu is men heel benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal over buiten. 

Samen met Bibliotheek Gelderland Zuid en schrijver Jan Hermsen heeft Het Dijkmagazijn de verhalenwedstrijd Buitenbelevenis voor volwassenen én kinderen uitgeschreven. Heb jij een mooi, grappig, persoonlijk, ontroerend of avontuurlijk verhaal over buiten? Waargebeurd of zelf bedacht? Zet het op papier of tik het in Word. Het verhaal mag tussen de 100 en 750 woorden zijn. Een tekening of foto erbij mag en wordt gewaardeerd. Inzenden kan tot 1 maart per mail via buitenbelevenis@hotmail.com of stop het verhaal in de buitenverhalenbrievenbus in de bibliotheek in Beuningen.
Er zijn twee categorieën: tot 16 jaar en 16+. Geef dat aan bij je inzending. Winnaars worden bekendgemaakt op een verhalenmiddag en hun verhaal wordt gepubliceerd in de Maas&Waler. Alle buitenbelevenissen worden geplaatst op www.dijkmagazijnbeuningen.nl.