Simone uit Horssen
Simone uit Horssen Foto: Boert Bewust

All you need is love en de boer

Algemeen

DRUTEN - Boeren uit de regio Rijk van Nijmegen en Maas en Waal gaan voor cupido spelen tijdens Valentijnsdag 14 februari a.s. Als vervolg op het ‘All you need is love en de boer’ concept waarmee ze vanaf de kerst al zorgden voor diverse lichtpuntjes in moeilijke tijden, gaan ze nu opnieuw wensen in vervulling laten gaan.

Dus wil jij graag jouw geliefde of een geliefd iemand verrassen? Bijvoorbeeld met een middagje biggetjes knuffelen, lammetjes de fles geven of romantisch een rondje trekker rijden en een boerenontbijt? Geef ze nu op via All you need is love en de Boer en wie weet brengen de boeren jouw wens in vervulling.

De komende weken kun je de boeren ook onderweg tegenkomen met een echte All you need is love en de Boer veewagen. In de wagen kun je jouw Valentijnsboodschap voor een geliefde inspreken, de leukste video’s worden gedeeld op de Facebookpagina van Rijk van Nijmegen een Maas en Waal Boert Bewust. Op vrijdag 4 februari a.s. vind je de veewagen tussen 15:00 en 17:00uur bij de markt in het centrum van Druten. Op zaterdag 12 februari is de veewagen te vinden in het centrum van Groesbeek. Stap de veewagen in, geef jouw wens door of verras je geliefde met een romantische boodschap.

Wens insturen?
Stuur je wens naar allyouneedisdeboer@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

Peer uit Horssen