Logo demaasenwaler.nl
Rob Janssen.
Rob Janssen. (Foto: Instagram @robvanderadio/)

Leeuwenaar Rob Janssen genomineerd voor Gouden Radioring

BENEDEN-LEEUWEN - Radio-dj Rob Janssen, Leeuwenaar van geboorte, is in de race voor de Gouden Radioring. Als genomineerde met zijn programma ‘Partij van de Vrijdag’ heeft hij alle eerdere rondes al doorstaan en is nu in de laatste ronde aanbeland. 

De RadioRing is de eerste en enige publieksprijs voor radio in Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt op het ‘RadioGala van het Jaar’, de tegenhanger van het Gouden Televizier-Ring Gala. De prijsuitreiking wordt georganiseerd en uitgezonden door AVROTROS. Naast het programma Partij van de Vrijdag (NPO 3FM/AVROTROS), zijn ook Ekdom in de Morgen (Radio 10), Mattie en Marieke (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en De Staat van Stasse (NPO Radio 2/KRO-NCRV) genomineerd. Tot donderdag 27 januari 20.30 uur kan het publiek zijn stem uitbrengen op 1 van de 5 genomineerde radioprogramma’s. 

Het RadioRing Gala vindt plaats op donderdag 27 januari. Tijdens het gala worden ook de winnaars van de Zilveren Radioster Man, Zilveren Radioster Vrouw en Gouden Podcast bekendgemaakt. Vanaf 20.00 uur is de uitreiking te zien via het YouTube-kanaal van AVROTROS. Alle ontwikkelingen rondom de 16e editie van het RadioRing Gala zijn te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Stem hier op het programma van jouw keuze.

Meer berichten