Logo demaasenwaler.nl
Foto:

Tweede reünie Blauwe Sluis

APPELTERN - De reünie van De Blauwe Sluis krijgt een tweede editie; en wel op zondag 24 april. Deze reünie is bedoeld voor mensen die de bar-dancing vooral in de jaren ‘70 bezochten. Dit extra feestje, dat gehouden wordt Riverside, wordt opgeluisterd door de band Travel, die in die tijd regelmatig optrad in de uitgaansgelegenheid. 

In de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 gingen veel Maas en Walers op stap bij discotheek de Blauwe Sluis. Om die tijd te laten herleven, is er een internetradiostation ontstaan: Blauwesluisfm.nl. Op zaterdagavond 23 april staat de Revival Party ‘De Blauwe Sluis’ op het programma. Er bleek veel belangstelling voor het feest, want alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht. De organisatie heeft nu gekozen voor een extra reünie op zondag 24 april.

Ook voor dit feest zijn 300 kaarten beschikbaar. Deze zijn binnenkort verkrijgbaar via blauwesluisfm.nl. De prijs van de kaarten gaat naar verwachting 10 euro bedragen.

De organisatie is nog op zoek naar leuke foto’s en anekdotes uit de glorietijd van de Blauwe Sluis. Deze kunnen worden gestuurd naar info@csnmedia.nl of neem contact op via facebook.com/blauwesluisfm.

Meer berichten