Logo demaasenwaler.nl
<p>Tuinkunstobject</p>

Tuinkunstobject

(Foto: Maarten Boon)

Aanmelden 17de editie Kunstroute Beuningen

BEUNINGEN - Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich tot 1 maart 2022 aanmelden voor de 17e editie van de Kunstroute.

In september 2021 hebben we, ondanks de beperkingen rondom het coronavirus, een goed bezochte Kunstroute gehad. Er was weer veel moois te zien, kunstenaars waren enthousiast en vonden het enorm leuk om weer mensen te mogen ontvangen. Ook bezoekers hebben zich goed aan alle maatregelen gehouden en ervan genoten.

Dit jaar wordt de Kunstroute georganiseerd in het weekend van 17 en 18 september 2022.

Deelnemende kunstenaars:

Bij kunstenaars denken we aan kunstschilders, beeldend kunstenaars, fotografen en overige kunstzinnige mensen.

Deelnemers van de Kunstroute kunnen zowel amateurs als professionals zijn. Exposeren tijdens het weekend kan bij de kunstenaar thuis, in een studio, galerie, atelier of tuin.

Kunstenaars, die zich middels een aanmeldingsformulier hebben aangemeld, worden door twee kunstvrijwilligers bericht en het recente werk wordt bekeken. De aanmeldingscommissie kijkt met name naar de diversiteit en kwaliteit. Op onze website kunt u de voorwaarden en het reglement teruglezen.

Deelnemende kunstenaars moeten afkomstig zijn uit de gemeente Beuningen (bij groep voornamelijk deelnemers uit de gemeente) of een atelier in Beuningen hebben. Kunstenaars zijn vrij om hun werken tijdens dit weekend te verkopen.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich tot 1 maart 2022 aanmelden bij Stichting Perspectief, via info@kunstroutebeuningen.nl of via de website www.kunstroutebeuningen.nl en het aanmeldingsformulier downloaden of per post naar Postbus 88, 6640 AB Beuningen

Meer berichten