Eerdere voorstelling 'uit de schaduw...'
Eerdere voorstelling 'uit de schaduw...' Foto: John van Gelder

Kennismakingsbijeenkomst Musical Maas en Waal

Algemeen

AFFERDEN - In de hoop dat in 2022 corona niet meer de boventoon zal voeren, gaat Musical Maas en Waal zich richten op de nieuwe voorstelling ‘De Grimas achter de Kamerjas’, die opgevoerd zal gaan worden in Afferden. Voor mensen die achter de schermen aan de musical willen meewerken is er op 7 februari een kennismakingsbijeenkomst.

Musical Maas en Waal is op zoek naar mensen die onder andere willen helpen met decorbouw, parkeren, placeren, de catering, reclame maken, kostuums maken, rekwisieten zoeken, flyers rondbrengen en posters ophangen. Iedereen die achter de schermen aan de voorstelling wil meewerken is van harte welkom. De eerder geplande kennismakingsbijeenkomst in november kon helaas niet plaatsvinden. Deze is verzet naar maandagavond 7 februari. Vanaf 20.00 uur is men welkom bij Klok Groenprojecten, aan de Laarstraat 9 in Afferden. Op deze locatie zal de nieuwe voorstelling te zijner tijd worden opgevoerd, en de familie Van de Klok is zo gastvrij om ook voor de kennismakingsbijeenkomst de deuren te openen.

Heeft u vragen over de bijeenkomst of over het helpen achter de schermen? Neem dan contact met Monique (tel. 06-21 28 00 75) of Wim (tel. 06-81 28 43 81). Zie ook: www.musicalmaasenwaal.nl.