Logo demaasenwaler.nl
De opnames van de clip.
De opnames van de clip. (Foto: John van Gelder)

Nieuwe clip Het Feestteam: ‘Lekker Man’

DRUTEN - Hoewel er vooralsnog weinig reden tot feest is, begon het bij Het Feestteam wel te kriebelen. Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn wilden niet langer wachten en namen onlangs het nummer ‘Lekker Man’ op. 

De clip heeft een Maas en Waals tintje; zowel bakker Geert Vonk en slager Maarten Kocken als ondernemer Ellen van Wegen van Elle lingerie zijn in de video te zien.

‘Lekker man’, je zegt het al snel over een slagroomtaart of een lekker stuk vlees. De link met de plaatselijke bakker en slager was dan ook snel gelegd. Stan: ‘Ik heb hart voor Maas en Waal, ben er trots op dat ik hier woon, dat weet iedereen inmiddels wel. En daarom vinden wij het zo leuk om mensen uit deze streek te laten figureren in onze clips. De rest van Nederland ziet ‘een bakker’, maar wij zien ‘dé bakker’, zeg maar. En dat geeft onze clip dat extra tintje. Een appje over en weer was voldoende om Ellen, Maarten en Geert bereid te vinden om mee te werken.’ De twee hopen snel weer op het podium te kunnen staan, ‘om het leven te vieren en van het leven te proeven. Daar is iedereen onderhand wel aan toe’, aldus Stan. Tot die tijd zullen we het met de clip moeten stellen. Deze wordt begin februari gelanceerd en is vanaf dat moment te beluisteren via de bekende streamingdiensten en te zien op YouTube. Volg Het Feestteam op Facebook of kijk op feestteam.nl voor de releasedatum.

Meer berichten