Logo demaasenwaler.nl
<p>Vincent Veltmaat bij het supermarktpand in Bergharen.</p>

Vincent Veltmaat bij het supermarktpand in Bergharen.

(Foto: Vincent Veltmaat)

Informatiemiddag voor buurtsupermarkt Bergharen

BERGHAREN - Stichting Blije Bikkels verzorgt op vrijdag 21 januari, samen met De Leefbaarheidsalliantie van provincie Gelderland, een informatiemiddag voor inwoners van Bergharen en andere belangstellenden. 

Bergharen krijgt begin 2023 weer een supermarkt. Vrijdag 21 januari worden inwoners bijgepraat over de plannen voor de toekomstige winkel.

Behalve een buurtsuper moet het pand aan de Molenstraat een ontmoetingsplek worden. ‘Je kunt in de lunchroom koffie drinken met appeltaart uit eigen bakkerij, een broodje eten, of bijkomen van een lange wandeling of fietstocht onder het genot van een kom soep’, vertelt initiatiefnemer Vincent Veltmaat. ‘De winkel wordt geëxploiteerd door stichting Blije Bikkels, die speciaal voor dit doel is opgericht. In de lunchroom en bakkerij bieden we leerwerkplekken en dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.’

Informatiemiddag
Stichting Blije Bikkels verzorgt op vrijdag 21 januari, samen met De Leefbaarheidsalliantie van provincie Gelderland, een informatiemiddag voor inwoners van Bergharen en andere belangstellenden. Belangstellenden zijn welkom tussen 15.00 en 17.00 uur op de parkeerplaats van Buurtsuper Bergharen aan de Molenweg 21a. Voor meer informatie: info@blijebikkels.nl.

Meer berichten