Logo demaasenwaler.nl
<p>Verpleegkundige Wilma krijgt coronavaccin.</p>

Verpleegkundige Wilma krijgt coronavaccin.

(Foto: Jos Kruisbergen)

GGD Gelderland-Zuid start met open inloop priklocaties

REGIO - Vanaf maandag 17 januari start GGD Gelderland-Zuid met een open inloop op verschillende corona priklocaties. De priklocaties die werken met de open inloop zijn in Culemborg, Nijmegen (Jan Massinkhal), Tiel en Wijchen. In Zaltbommel en in De Biezen (Nijmegen) is er (nog) geen open inloop. 

Alle 18 plussers kunnen op deze locaties zonder afspraak terecht voor een boosterprik. Tenminste als zij langer dan 3 maanden geleden zijn gevaccineerd. En de afgelopen 3 maanden geen corona hadden. Ook jongeren vanaf 12 jaar kunnen zonder afspraak komen voor een 1e of 2e prik. Op ggdgz.nl/openinloop staan de locaties en openingstijden waar zonder afspraak geprikt wordt. 

Open inloop
Tijdens de open inloop kan iedereen vanaf 18 jaar terecht voor een 1e, 2e of boosterprik. En jongeren van 12 jaar en ouder kunnen komen voor een 1e of 2e prik tegen corona.

Kijk altijd goed op de website waar en wanneer de open inloop is.

Kinderen van 5 tot 12 jaar worden alleen op afspraak geprikt. Maak bij voorkeur een online afspraak via https://coronavaccinatie-afspraak.nl. Of bel het landelijke call center 0800 -7070. 

Meer berichten