Logo demaasenwaler.nl
Foto: Ger Loeffen

Fotowedstrijd Het Dijkmagazijn

BEUNINGEN - Bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn in Beuningen viert in 2021 en 2022 haar 25-jarig jubileum. Tijdens het jubileumjaar wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd met speciale aandacht voor het landschap en de mensen die erbij betrokken zijn. Eén van de activiteiten is de fotowedstrijd ‘Klavertje Vier’.

Het Dijkmagazijn daagt iedereen uit vier foto’s in te sturen die binnen één bepaald thema of onderwerp zijn gemaakt en elk afzonderlijk onder andere omstandigheden. De vier foto’s dienen vervolgens verwerkt te worden tot één collage op het formaat 40x30 cm.

Meedoen
Wie mee wil doen dient zicht van te voren in te schrijven op de site van Het Dijkmagazijn. Inzendingen kunnen tussen 1 augustus 9.00 uur en 15 augustus 16.30 uur worden ingeleverd bij het Molenhuis aan de Molenstraat 54 Beuningen. Uit het totaalaantal inzendingen zal een selectie van ongeveer 20 inzendingen worden samengesteld. De foto’s zullen in september 2022 worden tentoongesteld in Het Molenhuis in Beuningen. Meer informatie en wedstrijdvoorwaarden, zie: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Meer berichten