Logo demaasenwaler.nl
Foto: Ruben Schiks

Buurtsuper terug in Bergharen

BERGHAREN - Inwoners van Bergharen moeten het sinds een kleine twee jaar zonder supermarkt stellen. Maar wellicht komt daar binnenkort verandering in. Stichting Blije Bikkels heeft plannen om de buurtsuper te heropenen, en op de locatie tegelijkertijd een ontmoetingsplek te realiseren. 

De stichting heeft plannen te over; niet alleen de levensmiddelenwinkel moet nieuw leven worden ingeblazen, ook moeten er in het pand aan de Molenstraat een lunchroom en een ambachtelijke bakkerij komen. Op de locatie zullen leer/werkplekken aangeboden worden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Informatiebijeenkomst
De bestuursleden van Stichting Blije Bikkels willen inwoners van Bergharen graag informeren over de plannen, en zijn ervan overtuigd dat zij ook ideeën hebben over de mogelijke terugkeer van de Buurtsuper. Op vrijdag 21 januari houden zij, samen met De Leefbaarheidsalliantie (provincie Gelderland) een inloopbijeenkomst tussen 15.00 en 17.00 uur op de parkeerplaats van de Buurtsuper, aan de Molenweg 21a.

Aanstaande woensdag in de papieren uitgave van de Maas&Waler meer over de stichting en de toekomstplannen.

Meer berichten