De cast van Mürrig Waoter
De cast van Mürrig Waoter Foto: Ger Loeffen

Bewoarsmiense repeteren online

30 dec, 19:32 Algemeen

MAAS EN WAAL - Het ging even goed, maar lekker met zijn allen repeteren voor de musical Mürrig Waoter is er door de maatregelen voorlopig even niet meer bij voor De Bewoarsmiense.

Annemiek Breimer vertelt dat de toneelspelers en zangers niet voor één gat te vangen zijn: 'We hebben er inmiddels alweer vier online repetities op zitten. Dat is natuurlijk niet ideaal. Vanaf half acht 's avonds zit iedereen achter het beeldscherm. Als je volgens het script niks te zeggen hebt zet je het geluid uit. De regisseuse geeft aanwijzingen, en geeft ook aan wat er op het podium op dat moment zou moeten gebeuren.'

Waar op deze wijze dan wel weer veel aandacht aan kan worden besteed is het Maos en Waols. 'Er doen deze keer veel jongeren mee, en die beheersen dat vaak niet zo. Dat kunnen we nu mooi bijspijkeren.' Overigens is het gezelschap nog op zoek naar twee jongeren van rond de zestien jaar voor een wat brutale rol. Je hoeft niet te kunnen zingen. Heb je interesse of wil je informatie? Annemiek Breimer 06-38218450 annemiekbreimer@gmail.com.

Digitale krant