Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Verenigingen verzorgen kerstbomen inzameling West Maas en Waal

2 jan, 13:11 Algemeen

WEST MAAS EN WAAL - Gemeente West Maas en Waal houdt op zaterdag 8 januari haar kerstboominzameling. Inwoners kunnen met het inleveren van hun kerstboom een mooie prijs winnen voor zichzelf én voor hun favoriete club.

Dit weekend staan de volgende clubs klaar om de kerstbomen in te nemen: SV Avios in Alphen, Vereniging Dorpshuis de Uithof in Altforst, Fleurig Appeltern in Appeltern, CV de Oelebolle in Beneden-Leeuwen, Activiteiten Commissie Beneden-Leeuwen in Boven-Leeuwen, TTV Trumelo in Dreumel, Voetbalvereniging DBV in Maasbommel en ExtraFM in Wamel. De inleverlocaties zijn volgende week te vinden in de Maas&Waler. De inzameling vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur.
Deelnemen kan met de bon uit de Maas&Waler van 29 december, of met een printje van de bon die te vinden is op www.westmaasenwaal.nl/kerstboom. Meerdere bomen, en dus meerdere bonnen, inleveren is mogelijk. 

Voorwaarden
De bomen worden na inzameling verwerkt tot compost. Kijk voor de voorwaarden en verdere informatie op: www.westmaasenwaal.nl/kerstboom.

Digitale krant