Afbeelding
Foto: Eigen

Geen nieuwe termijn wethouder Paul Loermans

Algemeen

WIJCHEN - Wethouder Paul Loermans van de gemeente Wijchen gaat na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 niet door als wethouder. Hij blijft wel actief betrokken bij zijn partij Kernachtig Wijchen.

“Ik ben in 1995 begonnen als commissielid en drie jaar later ben ik gekozen als raadslid. In 2014 mocht ik het wethouderschap aannemen. Ik heb met heel veel plezier voor de Wijchense inwoners en de gemeente Wijchen gewerkt. Nu wordt het echt tijd dat ik het stokje doorgeef. Het is een enorme eer om dit werk te mogen doen. Ik wil op tijd stoppen en voorkomen dat de sleet erop komt.

Bij de oprichting van Kernachtig Wijchen in 2009 hebben we samen afgesproken dat we een lokale partij wilden zijn die om één persoon draait. Kernachtig Wijchen heeft veel capabele mensen die Wijchen goed kunnen besturen.

Natuurlijk blijf ik betrokken bij de partij en daarom fungeer ik als lijstduwer bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Sinds 2010 is Kernachtig Wijchen collegepartij en ik ben er trots op hoe Wijchen er voor staat. Voorzieningen en financiën zijn dik op orde. Wijchen kan met vertrouwen de toekomst tegemoet zien”, aldus Loermans.