Afbeelding
Foto: John van Gelder

Lichtpuntjes

Algemeen

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dat betekent dat veel mensen letterlijk zorgen voor wat lichtpuntjes tijdens de donkere dagen voor kerst. 

In Beneden-Leeuwen zullen net als voorgaande jaren veel lichtjes te zien zijn tijdens Lauwe On Light. Waar veel activiteiten vanwege corona geannuleerd worden, is er in elk geval eentje die doorgaat: Lauwe On Light. Het lichtjesfeest in Beneden-Leeuwen heeft dit jaar de boodschap: ‘Ik draag jou een warm hart toe’. De organisatie roept zoveel mogelijk mensen op om mee te doen.

In deze moeilijke tijden van zorgen en gezondheid wil de organisatie van Lauwe On Light haar waardering en respect uitspreken. Dit doet zij door een wedstrijd te introduceren met als thema ‘Een warm hart toedragen’. Inwoners worden opgeroepen hun huizen te versieren met kerstverlichting die ‘Ik draag jou een warm hart toe’ uitstraalt. Dit kan op allerlei manieren, en er is geen goed of fout. Als het maar ‘on light’ is. Degene met de mooist verlichte huizen kunnen cadeaubonnen winnen van lokale ondernemers. 

Om mee te doen, stuur je een foto van je versierde huis en je naam- en adresgegevens per mail naar lauweonlight@gmail.com, of stuur een berichtje via Messenger. Tag op sociale media je vrienden, familie en collega’s die jij een warm hart toedraagt en daag ze uit om mee te doen.