Afbeelding

Tweede leven voor De Blauwe Sluis

Algemeen

APPELTERN - De Blauwe Sluis is een discotheek waar menigeen in Maas en Waal goede herinneringen aan heeft. Hoewel de discotheek inmiddels een kleine dertig jaar gesloten is, blijft het ene begrip in de regio.

Voor 2022 staat er daarom een reünie gepland, de Rivival Party 2022. Het feest vindt plaats op 23 april 2022 bij Riverside op de Maaslanden in Appeltern. Belangstellenden kunnen zich binnenkort aanmelden op de website: https://blauwesluisfm.nl/.

Om iedereen vast in de sfeer te brengen is op de website inmiddels 24 uur per dag ‘Blauwe Sluis’ muziek te beluisteren. Destijds was er niet alleen discomuziek te horen in De Blauwe Sluis, maar elke DJ bracht ook een eigen stijl mee. Jack van der Stee dé Discoman die met spiegeltjes zijn eigen lasershow maakte, Renald Burgers draaide de muziek die hij ook bij Contact FM draaide en Ad Mulders was niet vies van stevige rock en combineerde dat met spekgladde disco. Deze muziek is vanaf nu 7 dagen per week, 24 uur per dag te beluisteren via https://blauwesluisfm.nl/.