Logo demaasenwaler.nl
<p>Uiterwaarden in Winssen</p>

Uiterwaarden in Winssen

(Foto: Ger Loeffen )

Verhalenwedstrijd van Het Dijkmagazijn met thema ‘buiten’

BEUNINGEN - In verband met het vijfentwintigjarig bestaan van Het Dijkmagazijn worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd, zoals een fotowedstrijd, een muziekfestival en uiteraard veel buitenactiviteiten in onder andere de uiterwaarden van Beuningen. Vanwege het jubileum wordt er ook een verhalenwedstrijd georganiseerd.

Het Dijkmagazijn Beuningen organiseert al vijfentwintig jaar lang activiteiten om samen buiten te doen. De stichting is benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal over buiten. Daarom organiseert Het Dijkmagazijn samen met Bibliotheek Gelderland Zuid en schrijver Jan Hermsen de verhalenwedstrijd Buitenbelevenis. De verhalenwedstrijd is zowel voor volwassenen als kinderen. De winnende verhalen krijgen een mooi plekje in deze krant. 

Verhalenwedstrijd
Heb jij een mooi, grappig, persoonlijk, ontroerend of avontuurlijk verhaal over buiten? Waargebeurd of zelf bedacht? Pen het op papier of tik het in Word. Alles mag: als het maar buiten gebeurt. Het korte verhaal mag tussen de 100 en 750 woorden zijn. Tekening of foto erbij? Extra leuk. Insturen kan tot 1 februari 2022. Digitaal naar buitenbelevenis@hotmail.com of stop je verhaal ‘old skool’ in de speciale buitenverhalenbrievenbus in de Bibliotheek in Beuningen.

Er zijn twee categorieën: tot 16 jaar en 16+. De winnaars worden bekendgemaakt op een speciale verhalenmiddag en hun verhaal wordt daarna gepubliceerd in de Maas&Waler. Alle buitenbelevenissen worden sowieso geplaatst op de website van het Dijkmagazijn Beuningen, www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Meer berichten