Logo demaasenwaler.nl
<p>Archiefbeeld.</p>

Archiefbeeld.

(Foto: Reinier Jansen)

Spoedreparatie riool en wegafsluitingen gemeente Beuningen

BEUNINGEN - Op een aantal plekken in de gemeente Beuningen wordt deze week aan de weg gewerkt. Bovendien is de Koningsstraat in Ewijk tijdelijk afgesloten in verband met een rioolinstorting.

Vanwege de rioolinstorting aan de Koningsstraat dreigde de weg in te zakken. Daardoor is de weg ter hoogte van nummer 6 t/m 9 per direct en voor een paar dagen afgesloten voor een (nood)reparatie. Dinsdag 23 november wordt de weg opgebroken en de bronbemaling geplaatst. Woensdag 24 november wordt het riool gerepareerd en de weg hersteld.

Van 22 november tot en met 10 december is de Koningstraat ter hoogte van huisnummer 31 afgesloten voor doorgaand verkeer. Hier wordt een waterleiding verlegd. Omrijden kan via de Vordingstraat -  Hoogstraat - Koningstraat.

Beuningen
In Beuningen worden op een aantal plekken drempels aangepast. Op 22 en 23 november gebeurt dit aan bij de rotonde Wilhelminalaan - De Balmerd. De weg is in beide richtingen dicht. Men kan dus niet via de Wilhelminalaan op De Balmerd komen. Op 23 en 24 november wordt de drempel aangepast op de krusing De Balmerd - Tempelstraat (bij de Vuurvlinder). De weg is in beide richtingen dicht. Op 25 en 26 november wordt de drempel op de kruising Tempelstraat - Geison aangepast. Ook hier is de weg in beide richtingen dicht.

Weurt
Van 25 november tot en met 3 december is het fietspad tussen de sluis Kerkstraat/Postkantoorstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Hier wordt glasvezel aangelegd.

Meer berichten