Afbeelding

Kunstbeurs Sous-Terre Art Fair in De Tuinen van Appeltern

Algemeen

APPELTERN - Voor het tweede jaar op een rij komt de Sous-Terre Art Fair naar De Tuinen van Appeltern. Van 4 tot en met 12 september is het entreegebouw van het tuininspiratiepark hét decor van de kunstbeurs, waar een grote verscheidenheid aan eigentijdse en kwalitatief hoogstaande kunst wordt tentoongesteld en verkocht.

Sous-Terre is al meer dan dertig jaar één van de meest gerenommeerde galeries van Nederland. Op deze beurs zullen alle disciplines vertegenwoordigd zijn: van schilderijen tot glaskunst en van sieraden tot fotografie. De kunst kan zowel realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract zijn: voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Kijk voor de deelnemerslijst en meer informatie op: www.sousterre-artfair.nl.

De Tuinen van Appeltern is met meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen het grootste tuininspiratiepark van Europa. Het is een unieke locatie voor deze beurs, en een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Meer informatie
Kaarten voor de Kunstbeurs kosten 14 euro per stuk, inclusief toegang tot De Tuinen van Appeltern. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Zowel de Art Fair als De Tuinen zijn elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op: www.appeltern.nl.