Afbeelding
Foto: John van Gelder

Zomeravonden op kasteel Hernen

Algemeen

HERNEN - In de avonduren kasteel Hernen ontdekken? Deze zomer staan de woensdagen in het teken van de zomeravond-openstelling, want dan opent kasteel Hernen vanaf 18.30 uur extra de poorten. 

Tijdens de normale openstellingstijden ga je als bezoeker op pad met de ‘pratende’ lantaarn, dit keer staan er echter op verschillende plekken een gids het verhaal te vertellen. Leuke en interessante weetje en verhalen over de ridderzaal en de oude keuken worden op enthousiaste wijze door rondleiders getoond en verteld. Daarnaast is de spectaculaire presentatie op zolder over de verdwenen toren mee te maken, vol licht en geluidseffecten. Dit bezoek aan het kasteel in de avonduren wordt een ware belevenis en is geschikt vanaf 10 jaar. Reserveren via www.glk.nl/hernen is noodzakelijk. Naast deze extra openstelling worden er meer leuke activiteiten georganiseerd op het kasteel tijdens de ‘kidszomerweken’.
Datum en tijden: van 18 tot 25 augustus. Iedere 20 minuten vanaf 18.30 uur start - 20.30 uur laatste toegang. Entree: volwassen 10 euro, kinderen 5 euro. Toeslag Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 3 euro. Museumkaarthouders gratis.

Info 0487-53 19 76 of kasteelhernen@glk.nl. Dorpsstraat 40, Hernen.