Waalspetters aan het waalstrand
Waalspetters aan het waalstrand Foto: eigen

Waalspetters aan het Waalstrand

16 jul, 20:02 Algemeen

BEUNINGEN - Kinderen tussen de 8 en 12 jaar die het leuk vinden om hutten te bouwen, kunstwerken te maken en avonturen te beleven kunnen zich nu aanmelden voor Waalspetters aan het Waalstrand. 

Het Dijkmagazijn organiseert een hele dag strandpret in de Beuningse uiterwaarden. Er is voldoende materiaal om iets leuks mee te doen; hutten maken van takken, beelden maken van zand en klei, of mozaïeken maken van jutvondsten op het waalstrand. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep en de kinderen kunnen broodjes roosteren boven een houtvuurtje. 

De juiste kleding
Nylon kleding wordt afgeraden, in verband met brandgevaar. Stevige, dichte schoenen zijn handig om te dragen, aangezien er prikplanten staan. Verder is het slim om kleding te dragen die vies mag worden. Vanwege corona-maatregelen mogen ouders niet meedoen; er is voldoende begeleiding aanwezig. Er kan per dag worden opgegeven wanneer je mee wilt doen.

Waalspetters aan het Waalstrand is op 19, 20, 22 en 23 juli, telkens van 10.00 tot 15.30 uur, start en eindpunt het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Opgeven is verplicht. De kosten bedragen 5 euro per dag (incl. begeleiding, materialen en eten en drinken). Zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Digitale krant