Dorpsboomgaard 't Groene Hart te Winssen
Dorpsboomgaard 't Groene Hart te Winssen Foto: Eigen

Verkoop boomgaardsap Winssen

16 jul, 09:03 Algemeen

WINSSEN - Stichting Dorpsboomgaard ‘t Groene Hart verkoopt op 16, 17 en 18 juli haar zelfgemaakte boomgaardsap bij supermarkt Jumbo in Winssen. De dorpsboomgaard bij de St. Antonius van Paduakerk heeft in 2020 een mooie oogst gehad. Het fruit uit de boomgaard is tot sap geperst; appelsap met een vleugje peer. 

Het sap zit verpakt in drieliterpakken en kost zes euro. De pakken worden, nu de coronamaatregelen het weer toelaten, verkocht op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juli bij de Jumbo in Winssen. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de dorpsboomgaard. Zo worden er bijvoorbeeld materialen en gereedschappen van gekocht, die door de stichting gebruikt worden bij het onderhoud van de boomgaard. De pakken boomgaardsap zijn ook te koop bij Theo Cobussen. Hiervoor kunt u contact opnemen via tel. 06-23 36 25 36. 

Bezoek boomgaard
Belangstellenden die een kijkje in de boomgaard willen komen nemen, zijn welkom op zaterdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur. Meer informatie over de dorpsboomgaard en de stichting, zie: www.hetgroenehartwinssen.nl.

!
Digitale krant