Joke van Bemmel, de winnares van de maand juni
Joke van Bemmel, de winnares van de maand juni Foto: Wim van Leeuwen

Maandwinnaar De Perfecte Grimas

8 jul, 18:02 Algemeen

WAMEL - Joke van Bemmel is de maandwinnaar van de fotowedstrijd ‘De Perfecte Grimas’. Zij won de prijs, een kratje grimasbier, samen met haar echtgenoot John van Bemmel. Het thema van de maand was ‘Kleding’. 

De jury bestond dit keer uit Renske van Zoelen (fotografie), Dayenne van de Geijn (theater) en Gerrit Lazet (toneel). Het juryrapport omschrijft de foto van Joke als een romantische pose, een mooie compositie, waarbij mooi gebruik gemaakt is van materiaal. Kort gezegd, een kwalitatief goede foto.

Stichting Musical productie Maas en Waal startte in maart een foto-/filmwedstrijd onder de naam ‘De Perfecte Grimas’. De organisatie probeert op die manier contact te houden met de achterban, nu de geplande voorstelling vanwege corona dit jaar geen doorgang kan vinden. 

Thema juli
Elke maand is er een nieuw thema waarmee men aan de slag kan op foto- en filmgebied. Voor de maand juli is het thema: Maas en Waal. Vanaf 5 juli is de promotievideo te vinden op www.musicalmaasenwaal.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over de fotowedstrijden en de voorwaarden.

!
Digitale krant