Deelnemers
Deelnemers Foto: DijkenSport

Inschrijving DijkenSport 2021 gestart

7 jul, 10:01 Algemeen

BOVEN-LEEUWEN - De inschrijving voor de nieuwe editie van DijkenSport is gestart. Vanwege de nodige restricties ziet het programma er dit jaar wat anders uit dan anders.

De wandel-, fiets- en wielertochten vinden dit jaar plaats in de periode van zaterdag 21 augustus tot en met zaterdag 4 september, op eigen gelegenheid. Er wordt een mooie route uitgezet  door het Land van Maas en Waal, waarin ook aan horecagelegenheden is gedacht. Na inschrijving ontvangen deelnemers de gewenste route(s) per mail. Deelname aan de tochten is gratis. Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 augustus. 

Skeeleren en Me-Moveren
Op zaterdagmiddag 4 september is er een skeeler- en me-movertocht van 42 kilometer over de dijken. Ook longboarders en kickbikes/steppers zijn van harte welkom. Om te zorgen voor voldoende spreiding van de deelnemers zijn er verschillende startpunten op de route. Het inschrijfgeld voor deze activiteit is 5 euro, inclusief medaille. Inschrijven kan tot 2 september 2021.

Hardlopen
Voor de hardlopers wordt op zondag 5 september een aantal runs georganiseerd. Er is een Uiterwaarde Run van 7 kilometer (vanaf 12 jaar), een Rabobank Pret Run (voor kinderen van 1 tot 12 jaar), de Pax Color Obstakel Run (voor leerlingen van het voortgezet onderwijs) en de DijkenSport Covid Obstakelrun (voor deelnemers vanaf 12 jaar). Voor spreiding van deelnemers wordt de run in groepen gestart. Er is geen tijdregistratie; dit kunnen deelnemers zelf bijhouden door middel van een grote tijdsklok bij de finish. Deelname aan de Rabobank Pret Run is gratis, voor de overige runs betaalt men 5 euro. Dit is inclusief een medaille en water. De uiterste inschrijfdatum is 2 september.

Meer informatie
Voor meer informatie over de onderdelen en inschrijving, zie: www.dijkensport.nl.

!
Digitale krant