Afbeelding
Foto: Stan van den Hurk

Bolderpop 2021

5 jul, 18:02 Algemeen

DRUTEN - Op zondag 24 oktober zal er weer een editie plaatsvinden van Bolderpop, hét festival voor mensen met een beperking.

Vanaf 12.00 zal de zestiende editie van Bolderpop georganiseerd worden in de aula van het Pax Christi - die op dat moment omgetoverd zal zijn in een feestzaal, compleet met gezellig horecaplein voor wat versnaperingen. De volgende artiesten zullen dit jaar hun opwachting maken: Sven Versteeg, Ronnie Tober, Abba Fever, Wolter Kroes, Feest DJ Jordi en het Feestteam. De presentatie zal in handen zijn van Jochem van Gelder. De kaartverkoop zal binnenkort online van start gaan, hierover zal meer informatie te vinden zijn op de sociale media platformen van Bolderpop. Natuurlijk houdt Bolderpop zich aan alle RIVM maatregelen die op dat moment gelden. 

Sponsors en donaties
Bolderpop krijgt geen subsidies en is dus helemaal afhankelijk van sponsoring en donaties. De sponsorcommissie is dan ook weer druk bezig geweest om Bolderpop verder op de kaart te zetten. Helaas konden er dit jaar geen sponsoractiviteiten plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld de gewoonlijke benefiet diners of deelname aan Dickens Druten. Toch is er dit jaar iets nieuws op de planning gekomen; een samenwerking met Showorkest Riverland. Hiervan zal op zaterdag 23 oktober een benefiet concert gegeven worden in het Pax Christi College, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Bolderpop.

Vrijwilliger worden
Bolderpop is altijd opzoek naar vrijwilligers, ook voor komend oktober. Aanmelden kan via een bestuurslid, of via de website www.stichtingbolderpop.nl.

!
Digitale krant