Leeuwenmars, april 2019.
Leeuwenmars, april 2019. Foto: Reinier Jansen

Ricksports Wandeltocht

Algemeen

DRUTEN - Het terras van De Gouden Leeuw is zaterdag 3 juli het startpunt voor de tweede Ricksports wandeltocht. Het wandelevenement kent afstanden van 15 en 25 kilometer. Aanmelden kan nog steeds.

Het wandelevenement is een initiatief van Rick Peters, eigenaar van sportspeciaalzaak Rick Sports. ‘In onze zaak hebben we ruim aandacht voor de wandel- en buitensport. De organisatie van een wandeltocht is daarop een mooie aanvulling.’ Peters zet de wandelroutes zelf uit. Waar wandelaars vorig jaar de Afferdense en Deestse Waarden en de Uivermeertjes aandeden, voert de route dit jaar in de richting van Horssen en Beneden-Leeuwen. Onderweg is er gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen en een sanitaire stop te maken.

Startpunt van de tocht is De Gouden Leeuw, waar gezorgd is voor een gezellige sfeer, inclusief zitjes, een barretje en muziek. ‘Niet alleen wandelaars kunnen er terecht, maar ook publiek dat een beetje sfeer wil proeven’, aldus Peters. De ondernemer hoopt dat de wandeltocht de komende jaren uitgroeit tot een weekend evenement.

Inschrijven
Inschrijven voor de wandeltocht kan bij Rick Sports. Deelname bedraagt 15 euro, inclusief een kop koffie en een kortingsbon van Rick Sports. Gestart wordt bij De Gouden Leeuw, vanaf 09.30 tot circa 10.00 uur. ‘En voor wie nog graag een extra kop koffie wil drinken, is wat later starten ook geen probleem’, besluit hij. Meer informatie via tel. 0487-512545.