Afbeelding
Foto: Ruben Schiks

Benefietwedstrijd DIO’30 - SCP

Algemeen

DRUTEN - DIO’30 organiseert op zondag 4 juli een benefietwedstrijd tegen SCP op sportpark de Gelenberg. De benefietwedstrijd is bedoeld om geld in te zamelen voor de Puiflijkse voetbalclub, die vorige week zaterdag getroffen werd door een brand in de kantine. Behalve de wedstrijd zijn er deze middag optredens van onder meer Happy Ouwer en dj Ronn van de Laam.

Het programma begint om 13.00 uur met een wedstrijd tussen oud-DIO’30 en oud-SCP spelers. Vervolgens nemen om 14.30 uur de spelers van DIO’30 1 en SCP 1 het tegen elkaar op. Vanuit de jeugd van beide verenigingen zullen twee jeugdelftallen mee het veld op lopen en als ballenjongen of -meisje rond het veld staan.

Muziek is er deze middag van Happy Ouwer, Kevin Otten, Marvin van de Geest en DJ Ronn van de Laam Events. Zij treden belangeloos op en zorgen voor extra gezelligheid. Uiteraard wordt er deze middag rekening gehouden met de geldende coronaregels. De toegang tot de benefietwedstrijd is gratis. Doneren kan bij de entree van het sportpark.