Afbeelding
Foto: Hettie Mulders

Ruïnetheater Batenburg gaat weer spelen

Algemeen

BATENBURG - Het Ruïnetheater Batenburg kan dit jaar eindelijk weer spelen. Deze zomer staat het gezelschap in de ruïne met de voorstelling ‘Mallemolen, -minder, minder, minder’.

Vanwege het later kunnen opstarten van de repetities, zijn de speeldata verzet naar het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september. Bij de voorbereidingen voor de voorstelling, en de uitvoering ervan, wordt rekening gehouden met de dan geldende maatregelen. Wanneer er wijzigingen in het programma en/of de regels komen zal dat via de website en via facebook worden gecommuniceerd.
De geschreven voorstelling voor 2020, ‘Mallemolen, -minder, minder, minder’, heeft het afgelopen jaar niet rustig liggen wachten.

Het onderwerp ‘Tiny houses’ is nog steeds actueel en schrijver van het stuk Jan van de Bovenkamp heeft hier op gepaste wijze op ingespeeld. Het resultaat mag er weer zijn, scènes met mooie en grappige dialogen, maar die zeker ook een serieuzere ondertoon hebben. Kortom, een voorstelling die erg de moeite waard is.

Speeldata
De voorstelling wordt gespeeld op de volgende dagen en tijden:
Donderdag 2 september, 19.00 uur; Vrijdag 27 augustus, 19.00 uur; Vrijdag 3 september, 19.00 uur; Zaterdag 28 augustus, 19.00 uur; Zaterdag 4 september, 19.00 uur; Zondag 29 augustus, 14.30 uur en Zondag 5 september, 14.30 uur. De kaartverkoop start 1 juli. Kaarten bestellen kan via www.ruinetheaterbatenburg.nl.

Afbeelding
Afbeelding