Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Lekkere Carnaval in het Braoiersrijk

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - CV De Braoiers laat carnaval 2021 niet zomaar voorbij laten gaan. Er worden ook dit jaar heerlijke Braoiers gebakken, en op Valentijnsdag is er een HAPtas af te halen bij Brasserie de Rosmolen.

De Braoiers zijn zoals altijd te koop bij Thomassen, de Echte Bakker. Dit jaar zijn ze op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari ook verkrijgbaar bij de Jumbo in Beneden-Leeuwen, waar men misschien zelfs de Prins en Funkenmarieke tegen het lijf loopt. Wie vier of meer Braoiers koop, ontvangt bovendien het nieuwe Braoiersschildje cadeau.

HAPtas

Op carnavalszondag 14 februari is er een heerlijke HAPtas af te halen bij residentie Brasserie de Rosmolen. In de tas zit onder andere traditionele ‘oude wijvensoep’ van Brasserie de Rosmolen, carnavalsbrood van Thomassen, de Echte Bakker en Maas en Waalse snackballetjes van Keurslager Maarten Kocken. De HAPtas kan zondag 14 februari tussen 11.11 en 15.00 uur worden opgehaald. Het bestellen van de tas kan tot donderdagavond 11 februari bij Fred of Jolanda van Brasserie de Rosmolen. Zij geven aan op welk tijdstip de tas afgehaald kan worden. De Braoiers zullen de hele dag aanwezig zijn om iedereen het spannende menu te overhandigen.

Confettiweek

Brasserie de Rosmolen heeft tijdens de ‘confettiweek’, die start op maandag 15 februari, nog meer leuke acties. Dagelijks wordt er om exact 11.11 uur een bericht op social media geplaatst. Zo staat de dinsdag ‘op losse schroeven’ en doet de brasserie ook mee aan de ‘kruikenjacht’ van Lamme Frans.

Meer weten over de confettiweek? Volg Brasserie de Rosmolen dan op social media.