Afbeelding
Foto: John van Gelder

Musical Productie Maas en Waal zoekt vrijwilligers

Algemeen

MAAS EN WAAL - Stichting Musical Productie Maas en Waal is van plan om in september 2021 een nieuwe openluchtvoorstelling op te voeren: De Grimas achter de Kamerjas. Om dit te realiseren is de stichting op zoek naar vrijwilligers, of zoals zij hen zelf liever noemt: mede-meugelukmakers.

De stichting Musical Productie Maas en Waal heeft zich tot doel gesteld om buurtcontacten in Maas en Waal te bevorderen door middel van theater. De nieuwe voorstelling ‘De Grimas achter de Kamerjas’ wordt wederom een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakel.

Ditmaal geen historisch stuk, maar een (deels) verzonnen verhaal over het leven van Anna uit Afferden, over het naleven van je eigen dromen en wat Maas en Waal heeft betekend voor het theaterleven en de revue in Amsterdam.

Vrijwilligers

Zo’n grote en professionele voorstelling kan niet plaatsvinden zonder spelers en vrijwilligers. De stichting is ervan overtuigd dat je als vrijwilliger een verrijking bent voor zowel de werkgroep, als voor de spelers en kinderen tijdens het repetitieproces en de voorstellingen. Bij de vorige productie hielpen ruim 80 vrijwilligers mee.

Meewerken?

De stichting heeft hulp bij allerlei activiteiten nodig. Naast het spelen in de voorstelling kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt er wel bij ondersteunen. Denk aan hulp rondom decor, kostuums, grime, begeleiding van kinderen, verkeersregelaars, logistiek medewerkers, gastvrouwen/-heren, EHBO, catering, beveiliging et cetera. Wil je deel uitmaken van deze productie? Meld je dan aan via info@musicalmaasenwaal.nl. Ervaring is niet verplicht, enthousiasme wel.

De voorstellingen staan gepland voor 3/4/5 en 10/11/12 september 2021, en de repetities starten begin maart 2021. Heb je weinig tijd, maar lijkt het je wel leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen of om op een andere manier te helpen? Stuur dan ook even een mailtje.

Voor meer informatie, zie: www.musicalmaasenwaal.nl.