Afbeelding
Foto: John van Gelder

Nieuwe Maas en Waalse musical in de maak

Algemeen

MAAS EN WAAL - Na het succes van ‘Uit de schaduw van Appeltern’ in 2019 komt stichting musical productie Maas en Waal met een nieuwe voorstelling in najaar 2021: ‘de grimas achter de kamerjas’.

De grimas achter de kamerjas is wederom een zelfgeschreven stuk en neemt de toeschouwers mee naar de roerige jaren ‘30. Het verhaal gaat over Anna, een jonge vrouw uit Afferden, die besluit haar dromen waar te maken en komt terecht in Den Haag bij artiesten als Lou Bandy en Fien de la Mar. Maar wat is het verhaal van de mens achter de artiest en welke rol van betekenis heeft Anna uit Maas en Waal hierin? Kortom, een intrigerend verhaal over het naleven van je eigen dromen in de tijdsgeest van het bewogen leven van Lou Bandy en Fien de la Mar, waarbij de theatervorm de ‘revue’ weer even tot leven wordt geroepen.

Casting
Voor de cast is de stichting op zoek naar kinderen (vanaf 10 jaar) en volwassenen, die op verschillende niveaus in deze muziektheatervoorstelling willen spelen, zingen en/of dansen. Geïnteresseerden kunnen zich voor 15 december aanmelden via email: info@musicalmaasenwaal.nl. De audities vinden (coronaproof) plaats op dinsdag 12 en 19 januari 2021 in dorpshuis de Schuur in Appeltern. De audities voor de kinderen vinden apart en op een later tijdstip plaats.

Grimas Bier
Mensen die de stichting een warm hart toedragen kunnen de stichting steunen door een krantje Grimas bier te kopen. Een blond bier, speciaal gebrouwen door de Heeren van Druten. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de productie van de nieuwe voorstelling. Het bier is te koop via: www.musicalmaasenwaal.nl/bier.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de nieuwe voorstelling, de casting en/of Grimas Bier op de website: www.musicalmaasenwaal.nl.