Zonnepanelen langs de A15.
Zonnepanelen langs de A15. Foto: David Wolf

Webinar starten met zonnepanelen

Algemeen

WEST MAAS EN WAAL - Energieloket West Maas en Waal verzorgt op 20 oktober een webinar over zonnepanelen. De webinar is bedoeld voor huiseigenaren in de gemeente en duurt van 19.30 tot 20.15 uur. Het energieloket is onafhankelijk en werkt samen met de gemeente West Maas en Waal.

In 45 minuten neemt zonnepanelenkenner Jeroen van Agt belangstellenden mee in de wereld van zonnepanelen. Zo worden vragen beantwoord als: welk daken zijn geschikt (en welke niet), welke ligging heeft je dak nodig en wat zijn de kosten en opbrengsten van zonnepanelen? Ook wordt de collectieve inkoopactie toegelicht. Dit pakket is samengesteld door het onafhankelijke energieloket in samenwerking met de gemeente. Tijdens de live-uitzending kunnen vragen worden gesteld via de chat.

Alle huiseigenaren die op deze avond digitaal aanwezig zijn, ontvangen een voucher t.w.v. 50 euro die besteed kan worden aan energiebesparende maatregelen in de (online) WoonWijzerWinkel. Aanmelden voor de webinar kan via www.energieloketwestmaasenwaal.nl/webinar-zonnepanelen.