Afbeelding
Foto: T. van Sommeren

Fietstochten tijdens Actief Ontmoeten

Algemeen

BEUNINGEN - Tijdens het sportieve evenement ‘Actief Ontmoeten’, op zondag 20 september, kan jong en oud deelnemen aan verschillende fietstochten in het Land van Maas en Waal. Startpunt is het terrein aan de Kloosterstraat 16 in Beuningen.

Door de komst van de elektrische fiets kunnen veel mensen tot op hoge leeftijd blijven fietsen en dat komt de gezondheid ten goede. Samen fietsen is extra gezellig. Je praat elkaar bij en er is altijd wel iemand die het initiatief neemt om er weer op uit te gaan. Door corona zijn er de afgelopen tijd veel geplande fietstochten niet doorgegaan. Gelukkig is er momenteel weer meer mogelijk.
Zondag 20 september staan er zes verschillende fietstochten gepland. De tochten gaan door de mooiste gebieden uit de regio. Er zijn twee ‘pontjes en bruggen’ routes: één route van zeventig en één van vijfenzeventig kilometer. Daarnaast is er de ‘Gelderse eilandroute’ van zestig kilometer, de Maasroute van tweeënveertig kilometer, de ‘Tipje Brabant’ route van veertig kilometer en de ‘Dijkenroute’ van dertig kilometer.

Meer activiteiten

Naast de fietstochten zijn er ook wandeltochten, Trailrun-duurlopen, combitraining, boksclinics en kan de jeugd klimmen en klauteren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.actiefontmoeten.nl.