DJ Edwin Meeuwsen met Vinyl on Wheels.
DJ Edwin Meeuwsen met Vinyl on Wheels. Foto: John van Gelder

'Bogerd Buiten' blijkt schot in de roos

Algemeen

DRUTEN - Onder de naam 'Bogerd Buiten' opende D'n Bogerd begin juli het culturele terras. Vanaf 1 juli werden de coronaregels versoepeld en werden buitenevenementen op kleine schaal mogelijk. Om dat te vieren bracht D'n Bogerd de hele maand juli en augustus een cultureel terras onder de naam 'Bogerd Buiten'. Het concept: een gezellig zomers terras, compleet met foodtruck en wisselende activiteiten, zoals live muziek en workshops.

'Bogerd Buiten' bleek een succes, wat zeker een vervolg zal krijgen. Niels Gijsbers: 'In deze Coronatijd wilden we toch iets nieuws proberen. 'Bogerd Buiten' is gelukkig heel positief ontvangen, vooral het terras op de vlonder bleek een groot succes. We gaan nu bekijken of we het terras iets groter kunnen maken.'
Het theaterseizoen van Agora Theater Druten start dit jaar pas in oktober. Woensdag 26 augustus wordt het theaterprogramma van het najaar 2020 bekendgemaakt. Het programma van het voorjaar 2021 start op een later moment. Omdat het theaterseizoen anders loopt dan gepland, gaat D'n Bogerd in september van start met een binnenterras, een soort 'Bogerd Binnen'. Het wordt een programma in de theaterzaal met muziek op het podium. Een aantal bands zijn al vastgelegd. Hierover binnenkort meer.

Afsluiting cultureel terras

'Bogerd Buiten' sluit deze week af met een bingo op donderdag, borrel en live muziek op vrijdag en een workshop Action Painting en bierproeverij op zaterdag. Zondag is de slotdag met 'Lazy Sunday afternoon'. Kijk voor meer informatie in de uit-agenda op deze pagina of www.bogerddruten.nl.