Arjan de Vries, eigenaar van Beddenspecialist De Vries.
Arjan de Vries, eigenaar van Beddenspecialist De Vries. Foto: John van Gelder

Beddenspecialist de Vries ondersteunt de klanten en de lokale restaurants

Algemeen

DRUTEN - Beddenspecialist de Vries startte onlangs met de klantenactie SamenSterk, om lokale restaurants een steuntje in de rug te geven. De actie loop tot en met zaterdag 15 augustus.

Arjan de Vries legt uit: ‘Het is moeilijk om te zien dat door de coronacrisis zoveel lokale restaurants in de problemen zijn gekomen of dreigen te komen. Het ziet er ook naar uit dat het nog een tijd gaat duren voordat zij weer volledig aan de slag kunnen gaan. Om ze een steuntje in de rug te geven zijn we de SamenSterk actie gestart. Dit houdt in dat als een consument een bed bij ons koopt, wij de klant per 500 euro besteding een dinercheque van 25 euro geven, die zij kunnen besteden bij één van de aangesloten lokale restaurants. Zo is de cirkel rond.

De klant ontvangt daarmee niet alleen perfecte ondersteuning in de vorm van een nieuw matras en/of bed, maar ook een mooie dinercheque. De cheque wordt vervolgens besteed bij een van de aangesloten restaurants, die daarmee op hun beurt ondersteund worden. Voor meer informatie over de SamenSterk actie, en de mogelijkheden om als lokaal restaurant deel te nemen aan de actie, zie: www.beddenspecialist.nl/samensterk.