Een open dag bij ROC Rivor.
Een open dag bij ROC Rivor. Foto: ROC Rivor

Corona-proof informatieavond bij ROC Rivor

Algemeen

TIEL - Op donderdagavond 25 juni organiseert ROC Rivor een informatieavond voor alle leerlingen die in september nog willen starten met een mbo- of VAVO-opleiding. De informatieavond is dit jaar anders van opzet vanwege de coronamaatregelen. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden voor een informatiegesprek met een docent op school, uiteraard op veilige afstand en conform de RIVM richtlijnen.

Op deze manier biedt ROC Rivor leerlingen, zij-instromers en studenten die willen overstappen binnen het mbo, hulp bij hun studiekeuze. Normaliter zou er een informatiemarkt zijn geweest, wegens de huidige situatie is die opzet nu niet mogelijk. 'Persoonlijk contact en sfeer proeven op locatie maken belangrijk onderdeel uit van het studiekeuzeproces. Wij willen leerlingen dan ook de kans geven om toch een bezoekje te brengen aan onze school en in een persoonlijk gesprek hun vragen te stellen aan onze docenten', vertelt Stan Vloet, bestuurder van ROC Rivor.

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via de website van ROC Rivor en uiterlijk tot en met 23 juni. De gesprekken worden gepland tussen 18.30 en 20.30 uur op een van de locaties (afhankelijk van je opleidingskeuze en het aantal aanmeldingen). Kijk voor meer informatie en aanmelden op rocrivor.nl/infoavond.