Uurtje pit met Bendefit,
Uurtje pit met Bendefit, Foto: Marieke Kistemaker

Geslaagde editie 'uurtje pit met Bendefit'

Algemeen

DRUTEN - Op donderdag 11 juni organiseerde stichting Maas en Waal in Beweging een Uurtje pit met Bendefit: gratis sport- en beweegactiviteiten op gepaste afstand in de buitenlucht.

Tijdens het uurtje pit met Bendefit was er de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe- en aangepaste sport- en beweegvormen in de buitenlucht. Op diverse locaties in de gemeente Druten waren er workshops: een workshop Me-Mover bij Train Buiten, een workshop Body-Mind-Fit op het waalstrandje en een workshop Fitness in de buitenlucht bij Fox Fitness.

Op een laagdrempelige wijze is er door zo’n dertig deelnemers van diverse leeftijden kennis gemaakt met de verschillende beweegvormen. De deelnemers waren erg enthousiast.

Uurtje pit met Bendefit wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Maas en Waal – Oost-Betuwe en georganiseerd door stichting Maas en Waal in Beweging in samenwerking met studenten Sportkunde van HAN Nijmegen, inwoners en lokale sport- en beweegaanbieders. Kijk voor meer informatie op www.bendefit.nu of mail naar info@bendefit.nu.

Uurtje pit met Bendefit, bij Fox fitness
Uurtje pit met Bendefit,
Uurtje pit met Bendefit
Uurtje pit met Bendefit