Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

Online Koningsspelen

Algemeen

MAAS EN WAAL - Vrijdag 24 april vinden de online Koningsspelen plaats. Veel basisscholen van Groeisaam in de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal doen mee aan de Gelderse Online Koningsspelen (GOK). De Gelderse Sport Federatie heeft samen met Actief Maas en Waal en Beuningen Sport en Beweging een actief programma samengesteld, waaraan kinderen individueel of met hun eigen klas, thuis, en met behulp van video's, deel kunnen nemen.

Programma
Om 9.00 uur is er een gezamenlijke warming-up. Deze wordt live uitgezonden via Omroep Gelderland. Aansluitend is er een leuk sportief programma. De scholen die meedoen sturen de programma's aan de kinderen door. Maar kinderen kunnen uiteraard ook individueel meedoen. Kinderen uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal kunnen het programma bekijken op Facebook/Actief Maas en Waal en kinderen uit Beuningen kunnen het programma bekijken via Facebook/Beuningen Samen in beweging.

Doe mee
Alle kinderen worden opgeroepen zich uit te dossen in rood, wit, blauw en oranje, en sportief mee te doen met het leuke programma. Vergeet ook vooral de woonkamer, je balkon of tuin niet te versieren. Het programma duurt tot 12.00 uur. Meer informatie www.geldersesportfederatie.nl/gok.